Totaal Balans

Deze methode is gebaseerd op de principes van de kinesiologie, en biedt de mogelijkheid om verschillende natuurlijke therapievormen te combineren. Die combinatie maakt het mogelijk de energiebalans te herstellen op alle energieniveaus. Dit betekent dat er zowel aandacht aan lichamelijke als psychische factoren wordt besteed en dat ontgifting en lichaamschemie een plaats hebben naast structurele en erfelijke problematiek.

Totaal Balans

Vanaf het moment van conceptie zijn er verstoringen in ons energiepatroon. Deze vroege verstoringen zijn het gevolg van zwaktes die we allemaal in mindere of meerdere mate erven van onze ouders en voorouders. Onder invloed van onder andere stress, trauma’s, ziektekiemen, toxische stoffen en verkeerde voeding kunnen zich op deze zwakke plekken energieblokkades en ziekteprocessen ontwikkelen, die op hun beurt tot chronische degeneratieziektes kunnen leiden.

Nadat de verstoringen zijn gevonden, onder andere door middel van testampullen, zal er gezocht worden naar natuurlijke methodes en/of middelen om de balans te herstellen. Hierbij maak ik gebruik van ondersteunende middelen als o.a. bloesemremedies, vitamines en mineralen. Door inzicht te krijgen in energieblokkades en deze blokkades op te ruimen, zal de balans steeds stabieler worden en kunnen fysieke, mentale en emotionele klachten afnemen, waardoor de basis voor een gezonder en gelukkiger leven is gelegd.